Levensecht spelen met vliegtuigen en auto’s op Lelystad Airport


De 007 experience is een combinatie van zelf vliegen en slippen op een dag. Deelnemers maken in levensechte vorm kennis met alle weetjes van het sportvliegen en worden begeleid door deskundige piloten. Op de grond leren deelnemers van ervaren coureurs hoe zij hun auto beter onder controle kunnen houden bij gladde omstandigheden.

Zelf vliegen in een echt vliegtuig

De piloot zit naast u met zijn armen over elkaar. U bestuurt nu zelf het vliegtuig en dat geeft de meeste mensen een onvergetelijke kick. Uiteraard wordt u van tevoren geleerd waar al die knoppen in de cockpit voor dienen en hoe u het vliegtuig bestuurt. Geniet van het uitzicht en zwaai vooral even naar uw collega’s op het circuit onder u. Vlak voor de landing helpt de piloot met het neerzetten van het toestel.

 

piloot_met_mensen_in_vliegtuig

Rijvaardigheid & slippen op de RDW baan te Lelystad

Goede voertuigbeheersing geeft niet alleen een kick, maar u heeft er iedere dag profijt van. Slippen is een stuk communicatie en contact met uw auto. Als u het leert herkennen, dan kunt u het ook leren beheersen. Instructeurs begeleiden deelnemers tijdens een compacte antislipcursus en leren hen de auto veilig op de weg te houden.
Het drive gedeelte kan risico- en slijtagevrij plaatsvinden met de eigen (lease)auto. Uiteraard kunnen wij ook huurauto’s inzetten.

Nieuwsgierig geworden naar dit unieke 007 arrangement? U bent altijd welkom om onze faciliteiten te komen bekijken.