Altijd al eens zelf een echt vliegtuig willen besturen? Maak nu uw eerste vliegles vanaf Lelystad Airport of Rotterdam The Hague Airport!
Wie er altijd al van heeft gedroomd om zelf te vliegen heeft nu de kans van zijn leven. Onder begeleiding van een ervaren piloot laat u het vliegtuig opstijgen en eenmaal in de lucht bent u de captain! Voor iedereen mogelijk vanaf 13 jaar en er kunnen ook nog 2 passagiers mee tijdens de eerste vliegles.

Maak zelf een onvergetelijke eerste vliegles in een Cessna 172 en vlieg zelf!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De piloot staat voor u klaar op het vliegveld voor een uitgebreide instructie over en rond het vliegtuig, de regels in de lucht en de te vliegen route. Hierna gaat u samen het vliegtuig aan een inspectie onderwerpen. Is alles in orde? Dan bent u klaar voor de take-off! U heeft tijdens de vlucht met de stuurknuppel in uw handen volledig de controle over het vliegtuig. Bekijk tijdens uw vlucht bijvoorbeeld de Oostvaardersplassen of maak een rondje om de Euromast. Pas bij de landing zal de piloot u weer ‘assisteren’ om feilloos neer te komen op aarde.

Een unieke eerste vliegles is al mogelijk vanaf € 99,- (standaard eerste vliegles voor 1 persoon bestaande uit een theorieles van 20 minuten, 30 minuten vliegen onder begeleiding van een instructeur en een nabespreking).

Bestel nu ook online eenvoudig uw cadeaubon om cadeau te doen voor een verjaardag, jubileum bij de baas of voor het slagen van een diploma.
De cadeaubon heeft u meteen in huis als PDF en is 12 maanden geldig. Ook hebben wij regelmatig een aanbieding, bekijk deze ook zeker!

De mogelijkheid om zelf te vliegen in een Cessna 172 bieden wij 7 dagen per week aan vanaf Lelystad Airport en Rotterdam The Hague Airport.

Wilt u alle mogelijkheden in een handig overzicht zien? Al onze tarieven staan hier eenvoudig onder elkaar.