Wilt u van uw bedrijfspand, (sport)evenement, boot, huis wat te koop staat of van wat u ook maar wilt een luchtfoto? Wooning Aviation maakt schitterende luchtfoto’s van uw bedrijf tegen een aantrekkelijke prijs en kan ook leveren binnen 24 uur. Al onze vluchten vliegen wij CO2 neutraal en leveren wij u dus de luchtfoto’s op een milieuvriendelijke wijze.

De door ons gemaakte foto’s worden digitaal gemaakt met professionele Nikon en Canon apparatuur. Wij werken met 2 zeer ervaren luchtfotografen die bijna dagelijks voor u de lucht ingaan met een echt vliegtuig om schitterende luchtfoto’s te maken door heel Nederland en België.

TARIEVEN 2017
Express service
Bij deze service worden de foto’s binnen 24 uur gemaakt (indien het weer dit toelaat en anders bij de eerste mogelijkheid). De prijs is afhankelijk van de locatie in relatie tot de afstand van Lelystad Airport. Prijzen variëren tussen € 258,- en € 590,-.

Economy service
Deze service is ideaal voor particulieren en voor ieder ander die geen haast heeft (levering binnen 8 weken). Voor het bedrag van € 150,- maken wij de foto’s ongeacht de locatie binnen Nederland. De kwaliteit is precies hetzelfde als bij de Express service en ook nu krijgt u de 5 foto’s van hoge kwaliteit.

Prijzen exclusief 21 % BTW.

De luchtfoto’s ontvangt u rechtenvrij. En uiteraard kunnen wij ook de RAW bestanden leveren. Door ons gemaakte luchtfoto’s zijn van een zeer hoge kwaliteit en worden altijd op korte termijn gemaakt (bij zonnig en helder weer).

Hoe gaat het maken van een luchtfoto in zijn werk?:
Stel u wilt een luchtfoto van uw bedrijfspand te Hoofddorp. Deze foto wilt u gebruiken voor uw website of voor een prachtige uitvergroting (bijvoorbeeld 75 x 50 cm). Nadat u ons de opdracht heeft gegeven gaan wij voor u de lucht in.
U ontvangt na de vlucht alle door ons gemaakte foto’s (tussen de 15 en 20) in klein formaat. Hiervan mag u er 5 uitzoeken die u in groot formaat (als JPEG of TIFF bestand) en helemaal bewerkt (op kleur, contrast, helderheid) zult ontvangen.

Een luchtfoto is ook een prachtig cadeau voor een verjaardag of een bedrijfsopening.