Op 7 november 2003 is het allemaal begonnen. Na een opleiding tot piloot en met de nodige ondernemersgeest is Sebastiaan Wooning begonnen met het bedrijf Wooning Aviation.

Sinds 2003 is Wooning Aviation actief op Lelystad Airport voor het uitvoeren van fotovluchten, lesvluchten, rondvluchten en inspectievluchten. In 2013 zijn wij ook begonnen met het vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport. Dit 7 dagen per week met een toegewijd team van instructeurs, piloten en medewerkers op de grond om de vluchten in te plannen en u als klant te voorzien van antwoorden op al uw vragen.

In februari 2014 hebben wij van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) de erkenning gekregen van geregistreerde vliegschool. Deze erkenning is in april 2015 overgezet naar een (EASA) ATO erkenning. Binnen deze ATO erkenning mogen wij opleiden voor het PPL brevet en de Night Rating.

Per april 2017 beschikken bij ook over een door de ILT vergunning voor het uitvoeren van fotovluchten, de SPO erkenning. Graag staan wij ook alle luchtfotografen van Nederland tot dienst voor de complete aanbieding van vliegtuig, piloot en voorbereiding.

Door de jaren hebben hebben wij ruime ervaring opgebouwd op het gebied van introductievluchten, rondvluchten, bedrijfs(relatie)- evenementen en luchtfotografie.

En nog steeds staat er één ding voorop bij ons: U een onvergetelijke luchtvaartervaring mee te geven in een van onze prachtige vliegtuigen.