Heeft u de wens om een vliegbrevet te halen? Dan bent u bij Wooning Aviation aan het juiste adres! Wij bieden de complete vliegopleiding voor het EASA PPL-brevet aan. Ook bieden wij de aparte Night kwalificatie aan.

Leer vliegen bij Wooning Aviation vanaf Lelystad en Rotterdam Airport

Wooning Aviation is een officieel erkende vliegschool (ATO) conform the nieuwe EASA wetgeving. Onze zeer ervaren en enthousiaste officiële Flight Instructors (FI’s) staan 7 dagen per week voor u klaar om u op te leiden voor het PPL-brevet.
Vanaf Lelystad- en Rotterdam The Hague Airport bieden wij de vlieglessen aan, hierdoor kunnen wij een zeer diverse leeromgeving aanbieden als een van de weinige vliegscholen in Nederland. Vanaf beide locaties leren wij u voornamelijk vliegen in de Cessna 172, dit is een zeer vriendelijk en makkelijk te besturen vliegtuig. De Cessna 172 wordt wereldwijd al meer dan 40 jaar ingezet voor het opleiden van piloten van alle niveaus! Bent u binnenkort de volgende die solo gaat op de Cessna 172?

Wooning Aviation is een relatief  kleine vliegschool, hierdoor kunnen wij u een zeer persoonlijk aanpak aanbieden. Alle vlieglessen zijn bijvoorbeeld geheel in overeenstemming met uw beschikbaarheid. En uiteraard kunt u op elke dag van het jaar beginnen met de opleiding tot piloot.

Uitgaande dat u naast de opleiding gewoon nog werkt moet u ervan uitgaan dat u er zeker 1,5 tot 2 jaar mee bezig bent. Een zeer reëele budgettering is rond de € 15.000,-. Bij ons betaalt u niets vooruit en krijgt u na elke les een factuur. Zo kunt u de kosten dus perfect plannen en spreiden.

Naast het vliegen kunnen wij u ook in eigen huis de test voor het LPE aanbieden. Zowel de initiële- alsook de herhalingstest.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vul het informatieformulier in en wij nemen per omgaande contact met u op.

Download hier onze vliegschool erkenning uitgegeven door de Inspectie Leefomgeving en Transport: NL-ATO-217-2